Coreea de Nord ameninta cu un atac asupra bazei americane din Guam, dupa ce Trump a spus ca Phenianul se va confrunta cu "foc si furie"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 09 August 2017, ora 04:51
66 citiri
Coreea de Nord a anuntat miercuri ca "examineaza cu atentie" planurile in ce priveste un atac cu rachete asupra Insulei americane Guam din Oceanul Pacific, unde Statele Unite dispun de baze militare. Vestea vine la doar cateva ore dupa ce Donald Trump a precizat ca Phenianul se va confrunta cu "foc si furie" daca nu renunta la amenintari, relateaza Reuters. Planul de atac ar putea fi pus in aplicare in orice clipa daca primeste acordul lui Kim Jong-un, potrivit unui purtator de cuvant al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.