Criza politica din Republica Moldova, in presa internationala. "Blocul proeuropean al Maiei Sandu a creat o coalitie de lucru cu PSRM-ul sustinut de rusi"

Sursa: Libertatea
Duminica, 09 Iunie 2019, ora 14:51
52 citiri
Potrivit Reuters, Partidul Democrat din Republica Moldova, condus de Pavel Filip, a promis sambata sa conteste legitimitatea noului guvern format de socialistii sustinuti de Rusia si de blocul pro-european ACUM. Igor Dodon este fostul presedinte al Partidului Socialistilor din Republica Moldova si a sustinut formarea noului Guvern.
Liderul blocului ACUM, Maia Sandu, fost ministru al Educatiei si consilier la Banca Mondiala, a fost desemnata drept noul premier sambata, promitand sa diminueze ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.