Cronica unei sinucideri anuntate - Elena, cazul pierdut de Romania in 35 de ore. Autoritatile au terminat ancheta: "A baut 14 pahare cu apa si a mancat briose"

Sursa: Adevarul
Duminica, 24 Mai 2015, ora 18:57
52 citiri
Elena Ionescu (53 de ani) locuia in Bucuresti alaturi de sotul sau si, in urma cu doi ani, a trecut prin momente cumplite. Singura ei fiica, Alina (23 ani), a murit din cauza unei forme agresive de cancer. Atunci, a inceput si sfarsitul Elenei. Apropiatii familiei spun ca, dupa moartea fiicei, femeia a fost doborata de o depresie peste care nu a putut nicio clipa sa mai treaca. Joi dimineata, in jurul orei 7.00, bucuresteanca s-a urcat pe acoperisul unui bloc din Capitala, unde lucra ca femeie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.