CROSUL, PRIMA DOAMNA SI PISTOLUL. CARMEN IOHANNIS a alergat la un cros organizat in scopuri umanitare, insotita de un SPP-ist inarmat cu PISTOL.

Duminica, 29 Mai 2016, ora 08:21
84 citiri
Carmen Iohannis a alergat intr-o cursa de semi-maraton la Sibiu, in scopuri umanitare. Un gest frumos, care insa a fost umbrit de modul in care a facut-o, cot la cot cu un SPP-ist inarmat. Gratie vigilentei acestuia, Carmen Iohannis a terminat cursa. Fara nici un incident demn de raportat.

Carmen Iohannis a trecut linia de sosire a SemiMaratonului Sibiului, dupa ce a alergat 5,25 kilometri la proba de stafeta. Pe tot parcursul cursei, Carmen Iohannis a fost insotita de un ofiter SPP inarmat, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.