CU 15 MILIONE DE EURO FURATE DIN ROMANIA. Complicii disparutului Marta traiau ca nababii in America. Masini scumpe si vile de lux!

Vineri, 21 Martie 2014, ora 01:22
295 citiri
Sotii Radu si Diana Nemes au fost retinuti de FBI in statul Washington, SUA, in baza unui mandat de urmarire. Ei duceau o viata de huzur, dupa ce au dat Fiscului o "teapa" de 15 milioane de euro in urma traficului cu combustibil.

Dati in urmarire internationala deaproape doi ani, Diana si Radu Nemes, judecati in Romania pentru o evaziune de 15 milioane de euro, traiau pe picior mare in SUA. Potrivit presei americane, ei cheltuiau exagerat, detineau masini scumpe, aveau doua imobile si si-au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.