Cu mii de romani din nou in strada, Tariceanu transmite un mesaj didactic protestatarilor. De ce crede seful Senatului ca manifestatiile au devenit "vadit politice"

Sursa: Gandul
Luni, 11 Decembrie 2017, ora 09:06
58 citiri
Presedntele Senatului si seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca protestele din ultima perioada au devenit "in mod vadit politice", opozitia incercand sa rastoarne majoritatea cu ajutorul miscarilor de strada. Seful ALDE a transmis si un mesaj pentru protestatari, cerandu-le sa se informeze in privinta modificarilor la legile justitiei, insa nu de pe Facebook.
"Pentru cei care protesteaza, eu am un mesaj: in afara de retelele de socializare de unde preiau de foarte multe ori informatii ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.