Cum a alergat dezbracat in plina strada Nicolae Moisiu, directorul Biroului de Achizitii Publice din CJ Braila, anchetat in dosarul de coruptie al lui Gheorghe Bunea Stancu

Sursa: Gandul
Miercuri, 07 Ianuarie 2015, ora 18:00
167 citiri
Oamenii legii l-au retinut pe Moisiu si au sunat la 112, iar o ambulanta l-a dus pe functionar la Spitalul de Psihiatrie "Sf. Pantelimon", informeaza infobraila.ro.
Nicolae Moisiu a incercat sa se sinucida la inceputul anului 2012, dupa ce a fost citat in dosarele lui Stancu cu ANI (Agentia Nationala de Integritate), inghitind o doza de medicamente.
Moisiu, care conduce Serviciul Achizitii Publice din cadrul CJ Braila, se afla sub control judiciar, fiind acuzat de DNA ca a savarsit cinci ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.