Cum a fost pedepsit un functionar care i-a sesizat sefului, tata de europarlamentar PSD, o escrocherie cu fonduri europene. "Mi-a zis ca fac rau institutiei si tarii"

Sursa: Adevarul
Joi, 14 Martie 2019, ora 06:02
200 citiri
Directorul APIA Bihor a blocat jumatate de an anchetarea unui posibil caz de frauda cu fonduri europene si "l-a exilat" intr-o sucursala din provincie pe functionarul din subordine care a reclamat escrocheria. Un tanar functionar al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Bihor care a sesizat sefului institutiei o posibila frauda cu fonduri europene a fost detasat la o unitate din judet. In octombrie 2017, functionarul Bogdan Hodisan, seful biroului din cadrul APIA Bihor care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.