Cum a jucat Vlasov banii Camerei de Comert la cazinou. Martor: "Juca si pierdea sume variind intre 30.000 si 50.000 de euro"

Sursa: Adevarul
Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 05:43
100 citiri
Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost trimis in judecata pentru delapidare dupa ce a jucat banii Camerei de Comert la cazinou. Acesta este al treilea dosar penal in care a fost trimis in judecata. Martorii audiati de procurori spun ca Vlasov juca si pierdea sume variind intre 30.000 si 50.000 de euro pe seara. "Cu prilejul auditului a fost identificat faptul ca la 5 cazinouri din Bucuresti s-a platit cu cardul de debit al Camerei de Comert si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.