Cum arata acum Don "The Dragon" Wilson, actorul considerat unul dintre cei mai mari luptatori de kickbox! Un roman l-a cunoscut

Sursa: Cancan
Sambata, 28 Februarie 2015, ora 20:20
52 citiri
Cu numai o saptamana inaintea mega-evenimentului Superkombat de la Ploiesti, promotorul Eduard Irimia a dat o fuga la Istanbul, acolo unde intentioneaza sa organizeze o gala in viitorul apropiat.

Acesta isi petrece timpul liber alaturi de starul de la Hollywood, Don "The Dragon" Wilson, fost campion mondial la kickbox si fan declarat al circuitului condus de roman.

Unul dintre cei mai cunoscuti actori de arte martiale, Don Wilson a fost unul dintre cei mai mari luptatori din lume inainte de a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.