Cum arata declaratia de avere a bancherului Bogdan Olteanu. Si-a ridicat o vila imensa la Snagov, fara a avea niciun metru patrat de pamant. Unde mai are o casa de relaxare!

Vineri, 29 Iulie 2016, ora 14:20
42 citiri
Bogdan Olteanu, viceguvernator al BNR, este acum in arest si asteapta sa fie dus in fata instantei care va hotari daca doarme in aceasta noapte acasa sau in celula. Conducerea Bancii Nationale l-a suspendat din functie.

In urma lui, Olteanu a lasat BNR-ului declaratia sa de avere, recent completata. N-are sume exorbitante in conturi, nici bijuterii sau ceasuri. Are o masina din anul 2007, dar nici nu cred ca avea nevoie sa-si cumpere, fiindca banca ii punea la dispozitie o limuzina.

Ceea ce ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.