CUM MI-AM PETRECUT O NOAPTE CU LAURA CODRUEsA KOVESI SI FLORIAN COLDEA. Turul doi al alegerilor prezidentiale din 2009, o poveste nespusa | Operatiunea "Noi suntem Statul!" (X)

Joi, 10 August 2017, ora 14:43
74 citiri
Reamintim ca jurnalistul Dan Andronic este cel care a dezvaluit, in exclusivitate, ca in decembrie 2009, in turul doi al alegerilor prezidentiale, inalti demnitari ai statului roman, printre care George Maior, Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi, au mers acasa la Gabriel Oprea. El a sustinut ca Laura Kovesi si Coldea erau preocupati de castigarea scrutinului de Traian Basescu.

CUM MI-AM PETRECUT O NOAPTE CU LAURA CODRUEsA KOVESI SI FLORIAN COLDEA. Turul doi al alegerilor prezidentiale din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.