Dacian Ciolos ii asigura pe romani ca cele mai importante proiecte de infrastructura vor fi deblocate cat mai curand: "In maxim un an o sa fie si pe Lugoj - Deva, Orastie, Autostrada Transilvania, centura Bucuresti"

Miercuri, 31 August 2016, ora 23:59
57 citiri
Invitat in platoul televiziunii nationale, premierul Dacian Ciolos a discutat cu Gabriel Gherghescu si Claudiu Lucaci, moderatorii emisiunii despre investitiile publice, dar si despre lipsa autostrazilor in tara.

Dacian Ciolos a mentionat ca toata aceasta situatie se datoreaza unei probleme de viziune, si de capacitate de implementare.

Cand am preluat guvernarea, am gasit majoritatea proiectelor de infrastructura rutiera blocate din diferite motive: autorizatii de mediu, exproprieri, lucrari ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.