Dacian Ciolos si-a exprimat ingrijorarea cu privire la situatia tensionata cu Rusia: "Romania are tot dreptul sa-si ia masuri de aparare"

Vineri, 27 Mai 2016, ora 11:21
39 citiri
Seful Executivului se afla in America pentru o misiune de politica externa, unde s-a intalnit cu vicepresedintele Joe Biden si alti trei demnitari americani. Vizita sa a fost documentata si de publicatia Washington Post.

Intr-un interviu pentru publicatia americana, Dacian Ciolos si-a exprimat ingrijorarea cu privire la comportamentul Rusiei in Ucraina si Siria, precizand ca in acest context, Romania are tot dreptul sa-si ia masuri de aparare, desi cele doua tari duc tratative sa colaboreze. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.