Datoria publica a Romaniei a crescut in 2017 cu 5,5 miliarde de euro; Orban: PSD si ALDE merg pe principiul: "Dupa noi, potopul!"

Sursa: Libertatea
Duminica, 15 Aprilie 2018, ora 09:00
50 citiri
Datoria publica a Romaniei a crescut in 2017 cu 5,5 miliarde de euro, iar coalitia actioneaza dupa principiul "dupa noi, potopul", a scris pe Faceook liderul PNL, Ludovic Orban. El ii acuza pe cei de la PSD si ALDE ca fura si viitorul. "Ne pun in carca noua si copiilor nostri aceasta povara, care va afecta negativ veniturile fiecarui roman pe termen mediu si lung", spune liderul liberalilor, el lansand si un apel catre romani ca data viitoare sa iasa la vot si sa nu ii mai voteze niciodata pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.