De ce au cerut procurorii arestarea medicului Lucan si cati ani de inchisoare risca. "Nu exista pedeapsa in Codul Penal pentru toate marsaviile sale"

Sursa: Adevarul
Joi, 28 Decembrie 2017, ora 16:06
178 citiri
In cererea de arestare preventiva a lui Mihai Lucan, acuzat de delapidarea cu peste un milion de euro a Institutului Clinic de Transplant si Urologie Cluj, DIICOT vorbeste despre incercarea de blocare a anchetei, sustragerea unor bani si bijuterii, modalitatile de "capusare" a ICUTR si despre pedeapsa prevazuta de lege. Cererea a fost respinsa, iar Lucan e in prezent liber, plasat sub control judiciar. Procurorii DIICOT au cerut pe 22 decembrie arestarea preventiva a medicului Mihai Lucan, a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.