DE CE TAC AUTORITAEsILE in cazul mortii sau asa zisei morti a lui DAN CONDREA? Pentru ca sunt Autoritatile Statului Mafiot!

Joi, 26 Mai 2016, ora 05:42
93 citiri
Scriu aceste rinduri, miercuri, 25 mai 2016, ora 22.00. Dan Condrea, suspectul principal - si singurul! - in cea mai mare Afacere de coruptie din Istoria Romaniei, a fost ingropat.
Sicriul inchis, interdictia impusa de sotie presei s-au adaugat ciudateniilor acestei morti, pentru ca face ca intrebarea E chiar Dan Condrea cel din groapa? sa ramina fara raspuns.
Fara raspuns au ramas zeci de intrebari pe care presa, in numele opiniei publice, si le-a pus de duminica seara pina acum si va continua ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.