Declaratii Adrian Sarbu: "Cazul este fabricat la comanda lui Pontaghita si a camarilei lor. Are drept scop distrugerea Mediafax, Gandul, Ziarul Financiar"

Marti, 03 Februarie 2015, ora 01:36
162 citiri
Patronul Mediafax ii acuza pe Victor Ponta si pe Sebastian Ghita ca vor sa distruga institutiile media pe care le-a construit.
Adrian Sarbu, patronul Mediafax Group, a transmis un comunicat de presa prin care da lamuriri cu privire la acuzatiile care i se aduc in dosarul Mediafax, anunta reportervirtual.ro. Omul de afaceri a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurii de la Parchetul General.
"Cazul Mediafax - Adrian Sarbu, fabricat la comanda lui Pontaghita si a camarilei lor, are drept ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.