Declaratii INCENDIARE in dosarul sefei DIICOT. Bica: "Cum pot eu sa ma duc la ELENA si sa spun ca am pus o dezaxata la ANRP?"

Sambata, 31 Ianuarie 2015, ora 05:43
90 citiri
Din referatul prin care procurorii DNA cer arestarea Alinei Bica, fosta sefa a DIICOT, a lui Dorin si Alin Cocos, a lui Adriean Videanu si Florian Ionut Mihailescu, rezulta ca luptatoarei ANTIMAFIA ii era frica mereu ca "ii vor rupe altii capul". Ea aminteste si de o anume "ELENA".
Referat: " In luna decembrie 2011, in biroul de la ANRP s-a aflat inculpata Bica Alina Mihaela, care era foarte nervoasa si speriata, incercand sa-i convinga pe cei din ANRP sa convoace mai repede comisia ( pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.