Demnitarul care a distrus spaga de 250.000 de lei de frica unui flagrant: "Am fost speriat ca puteam fi urmariti, ca banii erau marcati"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 09 August 2017, ora 05:48
75 citiri
"Am fost speriat ca puteam fi urmariti, ca banii erau marcati astfel incat am scapat de pachet, respectiv am distrus pachetul", a declarat la DNA Lorant Para, fost secretar general adjunct al Ministerului Mediului. El a recunoscut ca a primit spaga si a fost condamnat la trei ani cu suspendare. Judecatorii au decis sa puna sechestru asigurator pentru a se recupera banii. Fostul secretar general adjunct al Ministerului Mediului si Padurilor, Lorant Para (41 de ani), a fost condamnat la trei ani ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.