Deputat PNL, atac la Rares Bogdan si la Carmen Avram: "Greseala e atunci cand din ziarist devii brusc candidat pe un loc perfect eligibil"

Sursa: Gandul
Joi, 28 Martie 2019, ora 08:03
56 citiri
Adriana Saftoiu a afirmat ca este discutabil si reprezinta o greseala momentul in care din jurnalist devii candidat pe un loc eligibil la europarlamentare, referindu-se la Rares Bogdan, care deschide lista PNL, si la Carmen Avram care este pe locul al doilea la alegerile europene pe lista PSD.
"Pe Carmen Avram si Rares Bogdan ii cunosc ca fost jurnalist si, ulterior, in calitatile mele vremelnice de om aflat in functii publice, ei intrebandu-ma de una-alta. Pentru cum si-a facut fiecare meseria, ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.