Deputatul PNL Ovidiu Raetchi: E ciudat ca Ponta nu raspunde jurnalistilor de la institutiile de presa cu datorii, in fond el a elaborat Codul Fiscal cu un ministru care spala bani. Oare vorbeste cu Iulian Hertanu, cumnatul sau evazionist?

Luni, 30 Martie 2015, ora 21:23
67 citiri
Deputatul PNL Ovidiu Raetchi a reactionat azi la iesirea premierului Victor Ponta, care a declarat ca "raspunde doar celor care achita taxe" la intrebarea incomoda a unui jurnalist care il viza pe Dan Sova.

"Victor Ponta e inegal in comportament. Cu Darius Valcov, Dan Sova sau Constantin Boscodeala vorbeste cu sarg. Lor le raspunde. Presupun ca sunt in relatii bune, in conditiile in care Valcov mai era putin si era scos din catuse din sedinta de Guvern pentru ca premierul refuza sa-l ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.