Deputatul UDMR Marko Attila si-a dat demisia dupa ce a fugit in Ungaria. Zgonea, despre demisia intregului Parlament: "Nu ar fi o idee rea daca ii intrebati pe cei din afara acestei sali"

Sursa: Gandul
Miercuri, 01 Aprilie 2015, ora 15:48
78 citiri
Deputatul este implicat in acelasi dosar in care fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate (ANI), Horia Georgescu, a fost arestat, iar deputatul Theodor Nicolescu a fost arestat preventiv. Sursele citate au precizat pentru gandul ca deputatul UDMR a trimis doar o fotografie cu demisia sa, fara sa o trimita si prin fax.
Liderul grupului minoritatilor nationale, Varujan Pambuccian a anuntat ca "avem de-a face cu un document probabil scanat. Documentele electronice au legatura cu persoana ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.