Deputatul USR Cristian Ghinea il ataca pe Liviu Dragnea, dupa ce a anuntat ca luni ar putea incepe anchetarea Cabinetului Ciolos: Dorel a ajuns la guvernare. Vai, tremuram!

Luni, 09 Ianuarie 2017, ora 10:08
43 citiri
Deputatul Cristian Ghinea a reactionat, duminica, dupa ce seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca bugetul de 2017 va avea cu zece miliarde de lei mai putin, din cauza rectificarii bugetare facute de Cabinetul Dacian Colos in noiembrie 2016.
"Dorel a ajuns la guvernare. Dorel calculeaza sa vada cit face tot ce a promis in campanie. Ii da cu virgula. Nu incape orice ar face. Dorel se enerveaza si explodeaza ceva cu tehocrati, comisii de ancheta si sesiune ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.