Deputatut ALDE Remus Borza, despre venitul din Parlament: Avem o leafa mizera, nu ne asigura traiul de zi cu zi; Nimeni nu poate trai cu 1000 de euro!

Sursa: Libertatea
Marti, 04 Aprilie 2017, ora 20:15
94 citiri
Deputatut ALDE Remus Borza s-a plans, marti, in plenul Camerei Deputatilor, de venitul pe care il castiga la Parlament. "Avem o leafa mizera, nu ne asigura traiul de zi cu zi; Nimeni nu poate trai cu 1000 de euro!", a spus acesta, precizand ca a renuntat in decembrie, cand a preluat mandatul, la un salariu de 200 de ori mai mare. "Suntem tentati sa avem abordari putin populiste si sa dam dovada de foarte multa ipocrizie in interventiile publice. Au trecut 27 de ani de cand am schimbat o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.