"Despre legaturile suspecte ale lui Nicolae Grigorescu cu Presedintele Republicii Moldova, dar si alte lucruri interpretabile". Drept la replica al Artmark.

Vineri, 06 Noiembrie 2015, ora 08:21
93 citiri
Articolul Dvs. de ieri, chiar din titlu, afirma ca Vladimir Bulat, consilier in cadrul Directiei pentru Cultura a Municipiului Bucuresti, a avizat exportarea unui Nicolae Grigorescu in valoare de 250 mii euro.

Si prezinta acest export al unui tablou important de Nicolae Grigorescu drept un lucru suspect, potential nepermis, la adresa "patrimoniului".

Or, ce nu lamureste articolul Dvs. este ca acest important tablou de Nicolae Grigorescu a facut obiectul a doua exporturi temporare, in vederea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.