DETALIUL LEGAL care l-ar putea lasa pe Victor Ponta fara titlul de doctor. Ministrul Educatiei: "Poate fi analizata o asemenea propunere"

Sursa: Gandul
Joi, 09 Iulie 2015, ora 21:00
106 citiri
La o zi dupa ce Consiliul National de Etica, din cadrul Ministerului Educatiei, a stabilit ca vicepremierul Gabriel Oprea nu a plagiat in lucrarea sa de doctorat, Universitatea Bucuresti vine cu o serie de propuneri de modificare a legislatiei. Cea mai importanta dintre amendamentele specialistilor se refera la analiza lucrarilor suspecte de plagiat care apartin demnitarilor. In prezent, aceste sesizari sunt analizate de Consiliul National de Etica, un organism numit politic, iar Universitatea ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.