DEZVALUIRI din DOSARUL lui Bogdan Olteanu. Ce a declarat Vantu in fata procurorilor: "Pe pontonul meu din fata hotelului Lebada ... i-am cerut sa-l numeasca pe Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii"

Vineri, 19 August 2016, ora 14:20
54 citiri
Jurnalista Ionela Arcanu a publicat pe pagina de Facebook pasaje din declaratiile care il infunda pe Bogdan Olteanu, in dosarul in care acesta este arestat preventiv pentru ca a facilitat numirea lui Liviu Mihaiu pe postul de guvernator al Deltei Dunarii.

Sorin Ovidiu Vantu vrea PREMIUL NOBEL pentru un proiect la care spune ca lucreaza. STENOGRAME cu talc: SOV catre Liviu Mihaiu: "Iti explic cand ne vedem, fraiere!" | EXCLUSIV EVZ



Jurnalista Ionela Arcanu a facut publice, prin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.