Dezvaluiri HALUCINANTE in timpul procesului elevei care si-a ucis iubitul cu 30 de ani mai batran: "Voia sa ma culc si cu alti barbati"

Joi, 16 Martie 2017, ora 17:20
41 citiri
Cristina R. avea doar 18 ani in noiembrie 2016 cand si-a ucis iubitul, Dan Ardelean, un om de afaceri in varsta de 48 de ani.
Omul de afaceri Dan Ardelean si Cristina se iubeau de cand fata avea 14 - 15 ani. Ea primea bani de buzunar, de haine si rechizite sau cadouri, era dusa in vacante exotice. Dupa vacanta de vara de anul trecut, petrecuta in Zakynthos, barbatul a decis sa se separe de fata. Orbita de gelozie, Cristina l-a omorat, cu cinci lovituri de cutit, in timpul unei cine, la barbat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.