"Dinozaurul" spagii din Ministerul Sanatatii: "5% este onorabil si multumitor pentru toata lumea. Eu am o limita a bunului simt si nu ma intind"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 23 Noiembrie 2016, ora 05:45
67 citiri
Lazar Iordache, fostul vicepresedinte al Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale, un teoretician al coruptiei, si-a recunoscut vina in fata procurorilor si a facut un acord cu acestia in care a acceptat o pedeapsa de 4 ani de inchisoare cu executare. "Eu am foarte multi ani la IMGB, functii de conducere, inainte de Revolutie sefu' Aprovizionari, dupa Revolutie numai director-director comercial. Si aici de 17 ani. ... Eu is batran in astea... Nu, eu nu gafez. Dar in ziua ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.