Directorul SRI, George Maior: "Coruptia este o amenintare la adresa securitatii nationale. Anul trecut am transmis peste 1.000 de informari catre DNA"

Joi, 27 Februarie 2014, ora 16:22
284 citiri
Coruptia este o amenintare la adresa securitatii nationale pentru ca vulnerabilizeaza statul, aduce prejudicii economiei si creeaza dezechilibre in societate si frustrari, a declarat, joi, directorul Serviciul Roman de Informatii (SRI), George Maior, la prezentarea raportului de activitate al DNA pe anul 2013.

"Dincolo de faptul ca SRI este o institutie pivot a securitatii nationale, noi avem o cooperare deosebita cu DNA pentru ca, si la nivel de lege dar si in felul in care percepem noi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.