Disputa intre Maior si Tariceanu: "Cum poate fi stigmatizat un ambasador care spune adevarul? Neg ca as fi facut jocuri politice". "Si-a permis sa ridice tonul"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 12 Septembrie 2018, ora 06:07
131 citiri
Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, este audiat, miercuri, in Comisia de politica externa a Senatului, pentru a da explicatii cu privire la activitatea sa de diplomat, in contextul disputei cu Liviu Dragnea. Parlamentul, dominat de majoritatea PSD-ALDE, va propune Ministerului de Externe sa demareze procedura de rechemare a ambasadorului George Maior, au declarat surse politice pentru "Adevarul". George Maior, in Comisia de politica externa: "Am facut o afirmatie despre o pozitie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.