DOCUMENTAR 4 martie 1977, ziua in care a disparut Bucurestiul. Cascadorul Paul Fister: "Ne-au adus, asteptand o minune de la noi"

Sursa: Adevarul
Sambata, 04 Martie 2017, ora 08:21
179 citiri
Pe 4 martie se implinesc 40 de ani de la cutremurul din 1977. A fost o tragedie afundata intr-un nor de praf, cu mii de morti si raniti, cu zeci de cladiri transformate in pulbere si cu eforturi mari de salvare a supravietuitorilor. Mai mult de atat, a fost o lovitura pentru regim. Cu tara paralizata, Ceausescu a venit cu idei noi despre cum ar trebui construita Romania - idei care nu vizau numai urbanistica. Dimineata zilei de vineri, 4 martie 1977, a fost ca oricare alta. Un inceput de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.