Donald Trump i-a multumit lui Putin pentru reducerea corpului diplomatic american. Ulterior, el a spus ca "a fost sarcastic"

Sursa: Libertatea
Sambata, 12 August 2017, ora 12:20
53 citiri
Donald Trump a atras atentia cu o afirmatie facuta la adresa liderului de la Kremlin. Presedintele american i-a multumit acestuia pentru ca a ordonat reducerea personalului diplomatic american. Ulterior, el a afirmat ca a fost sarcastic, relateaza CNN.
Donald Trump a facut aceste afirmatii la finalul unei intalniri cu secretarul de stat Rex Tillerson si ambasadorul american la ONU Nikki Haley, la resedinta sa din Bedminster, New Jersey, in cadrul careia Trump a amenintat Venezuela cu "o optiune ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.