Dosarul Colectiv merge inainte, chiar daca s-a schimbat judecatorul. "A fugit ca un las, si-a batut joc de noi un an si jumatate"

Sursa: Adevarul
Marti, 23 Octombrie 2018, ora 05:38
63 citiri
Faptul ca noul judecator desemnat in dosarul Colectiv a decis sa nu reia de la zero acest proces dupa pensionarea fostului judecator da sperante urmasilor victimelor si ranitilor din aceasta tragedie ca justitia isi poate face datoria. Noul judecator de la Tribunalul Bucuresti desemnat in dosarul Colectiv, Mihai Balanescu, a decis luni ca procesul nu se reia de la zero, iar primii 25 martori vor fi chemati sa dea declaratii in instanta la urmatorul termen din 9 noiembrie. La termenul de luni, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.