Dosarul "Colectiv". Trei aspecte in legatura cu care patronul, angajatii clubului si pirotehnistii au dat declaratii CONTRADICTORII. Cine a mintit in fata procurorilor?

Sambata, 30 Aprilie 2016, ora 17:20
46 citiri
Declaratiile date in timpul anchetei de pirotehnistii care au instalat artificiile din Colectiv si sustinerile patronului George Alin Anastasescu, precum si cele ale angajatilor clubului, sunt contradictorii in privinta a trei aspecte: a modalitatii de ardere a materialelor pirotehnice (cu flacara "rece"/"calda"), a discutiilor dintre acestia (n.n. - despre care unii sustin ca au avut loc, in timp ce altii neaga) si a materialului fonoabsorbant de pe stalpi (n.n. - despre care pirotehnistii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.