Dosarul in care sunt implicati Madalin Voicu si fostul sef ANAF poate declansa un cutremur. Codrin Stefanescu: "Au aparut informatii ca Gelu Diaconu l-a DENUNEsAT pe Victor Ponta"

Sambata, 13 Februarie 2016, ora 11:20
133 citiri
Codrin Stefanescu a facut dezvaluiri uluitoare despre dosarul in care este implicat deputatul PSD Madalin Voicu. Acesta a spus ca tinta dosarului "Partida Romilor" nu este Voicu, ci chiar fostul premier Victor Ponta si fostul ministru de Finante, Orlando Teodorovici.

"Chiar acum cateva minute a aparut un articol scris din surse de la organul statului ca Gelu Diaconu, fostul sef ANAF, i-a denuntat deja pe Victor Ponta si Orlando Teodorovici", a spus Codrin Stefanescu, la Antena 3.

Conform lui ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.