Dragnea raspunde adversarilor din PSD: Am inteles care e supararea. Ei vor sa ne aliniem cu SRI, cu DNA. Sunt pe minus deja in sondaje?

Sursa: Adevarul
Miercuri, 19 Septembrie 2018, ora 15:43
97 citiri
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a ironizat pe cei care au redactat scrisoarea si a spus ca se doreste alinierea cu SRI si DNA, dar si sa inceteze atacurile la adresa lui Klaus Iohannis. Mai mult, Dragnea a subliniat ca va vorbi "bine" si "apasat" in Comitetul Executiv. "Voi da curs solicitarii sa citesc acea epistola, nu am citit-o pe toata, dar cat am apucat sa citesc am inteles, de fapt, care este cea mai mare suparare din acea scrisoare: sa nu ne mai certam cu Iohannis, de fapt, sa ne ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.