Dupa ce a criticat-o pe Kovesi, DNA a gasit "mai multe nereguli" in dosarele procurorului Mihaelei Iorga. "Acuzatiile fac parte dintr-o actiune premeditata de discreditare a mea"

Sursa: Gandul
Joi, 20 Iulie 2017, ora 15:26
46 citiri
Dupa ce pe 4 iulie, procurorul Mihaela Iorga a fost revocat din functia detinuta in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, a numit, prin ordin, o comisie de inventariere si verificare a dosarelor aflate in lucru, repartizate acesteia.
Directia Nationala Anticoruptie arata, intr-un raspuns remis Mediafax, ca, in urma verificarilor, au rezultat mai multe "situatii care au fost transmise Inspectiei judiciare pentru a analiza incidenta abaterilor ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.