Editorial de Claudiu Saftoiu: Alerta inceputului de an scolar: editarea si tiparirea manualelor scolare - o miza a colectarii de bani pentru partid, din educatie?

Sursa: Libertatea
Marti, 05 Septembrie 2017, ora 21:30
91 citiri
Anul scolar va incepe pe 11 septembrie, oricum. Adica, oricum: fara cateva zeci de mii de manuale netiparite la timp, fara cateva sute de unitati scolare neconsolidate, cu zeci de modificari curriculare pe ultima suta de metri, care vor zapaci si mai tare elevii. Si nici macar nu ar fi asta marea problema. Problema ar fi ca proiectele de scurta perspectiva ale domnului ministru Liviu Pop suna a reglementare cu comanda ferma de partid, pe piata editarii de manuale scolare si de manuale auxiliare. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.