Efectele puciului din Turcia pentru Romania. Flota comuna din Marea Neagra, scufundata. "Evenimentele din Turcia servesc direct Rusiei"

Sursa: Adevarul
Luni, 18 Iulie 2016, ora 05:49
216 citiri
Proiectul sustinut de Romania, de infiintare a unei flote NATO in Marea Neagra, alaturi de Turcia si Bulgaria, si asa fragil, are acum sanse si mai mici de reusita, dupa ce liderii politici turci au insinuat ca SUA s-ar afla in spatele tentativei de lovitura de stat Ce repercusiuni are pentru Romania lovitura de stat esuata din Turcia? In primul rand, este afectat proiectul flotei comune in Marea Neagra, propus de Romania si sustinut intens de SUA, prin care tara noastra, impreuna cu Turcia si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.