El e Bercea lui Grebla. Fata si profilul lui Ion Bircina, alias Dan Goeru, interlop, miliardar si fin de judecator CCR: "N-ai cum sa dai mita lu' taica"

Sursa: Gandul
Joi, 22 Ianuarie 2015, ora 18:12
178 citiri
Ion Bircina, zis si Dan Goeru, controleaza mai multe firme din domenii precum energie, transport sau fier vechi. Omul de afaceri are mai multe dosare penale.
Directia Nationala Anticoruptie l-a trimis anul trecut in judecata pe Ion Bircina, alaturi de alti trei colaboratori ai sai, pentru ca ar fi oferit mita de peste o jumatate de milion de euro unui fost sef al ANRE, deputatul UDMR Gergely Olosz, pentru a primi preferential un contract de furnizare de energie la CEZ Oltenia. Dosarul penal se ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.