Elena Udrea, denunta MAFIA din ministere in fata magistratilor: "Nu primeam solicitari sa promovez o lege, ci sa angajez neamuri, rude"

Vineri, 06 Octombrie 2017, ora 13:29
67 citiri
"Conceptul acesta de nepotism a evoluat in societate in asa fel incat un partid politic, cand vine la guvernare, incearca sa isi multumeasca membrii, gasindu-le un loc de munca pe undeva si este o practica de 30 de ani. Au fost numiti sau angajati rude, prieteni in functii in institutii publice. Nu ma refer la functii de conducere, ma refer la functii de executie in institutii publice. Avem cazuri de cumnati care au condus Eximbank, asta ca sa dau un exemplu de la PSD si nu de la PDL. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.