Eleva din Marea Britanie care a fugit ca sa se alature ISIS a ramas fara cetatenie britanica. Decizia a fost luata de Secretarul de Stat

Sursa: Libertatea
Miercuri, 20 Februarie 2019, ora 08:27
49 citiri
Rudele lui Shamina Begum au transmis ca decizia de revocare a fost luata de Secretarul de Stat, Sajid Javid, cel care recent a declarat ca nu va ezita sa blocheze intoarcerea fetei in tara.
"Vedeti documentele anexate care se refera la o decizie luata de Secretarul de Stat, prin care fiica ta, Shamima Begum, este privata de cetatenia britanica.
"Avand in vedere circumstantele fiicei dvs., anuntul privind decizia Secretarului de Stat a fost trimisa la dosar astazi (19 februarie), iar ordonanta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.