Eroi contra cost - Cine sunt profitorii Revolutiei. Teodor Maries: "Iliescu a vrut sa dea certificate cat mai multor falsi, pentru a si-i face complici"

Sursa: Adevarul
Sambata, 24 Decembrie 2016, ora 12:01
111 citiri
Din negura istorica si juridica in care a ramas invaluita rasturnarea regimului comunist in Romania, au iesit mii de eroi cu certificat de revolutionar. Si inca mai ies. E o afacere de milioane (de lei vechi), finantata de stat: o lege controversata ofera bani deopotriva victimelor si eroilor Revolutiei, dar si impostorilor de toate felurile. "Inceputa la Timisoara, printr-o demonstratie pasnica, reprimata brutal de autoritati prin fortele de Securitate, Revolutia romanilor s-a intins rapid in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.