Eugen Nicolicea, declaratie soc in plenul Camerei Deputatilor: "Prostia aceea ca deputatul e ca un simplu cetatean este chiar prostie"

Sursa: Libertatea
Marti, 17 Octombrie 2017, ora 12:54
47 citiri
Eugen Nicolicea, de la tribuna Camerei Deputatilor. Presedintele comisiei juridice a declarat ca "prostia aceea ca parlamentarul e ca un simplu cetatean este chiar prostie". El a mai adaugat: "Cand simplul cetatean va fi ales si va ajunge sa dea voturi in Camera sau va face declaratii politice in calitate de deputat va beneficia de acelasi tratament".

Eugen Nicolicea a declarat, in cadrul dezbaterilor privind cererea DNA de incepere a urmaririi penale pe numele Rovanei Plumb ca a constatat ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.