EXCLUSIV / A venit randul ginerelui lui Ceausescu sa-si execute agresorul: "In aceasta vara va fi dat afara din facultate!"

Sursa: Libertatea
Joi, 06 Iulie 2017, ora 23:30
54 citiri
Dupa o noapte petrecuta in arest, cei doi batausi care i-au "inmuiat" oasele lui Mircea Oprean - atac brutal consumat, se pare, la comanda unei rude prin alianta a ginerelui lui Ceausescu - au fost arestati pentru 30 de zile. Povestea bataii zdravene incasate de profesor, ce s-a vrut a fi un soi de avertisment, pare una desprinsa dintr-un scenariu de film. Investigatia in acest caz a pornit doar de la cateva elemente vagi de identificare a celor doi atacatori, dar si de la suspiciunea ca atacul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.