EXCLUSIV EVZ. DECLARAEsIA DIRECTORUL BLACK CUBE DATA DIICOT. Cel mai mare scandal de spionaj implica MOSSAD, SRI, PRESEDINEsIA SI MULEsI OFIEsERI DE INFORMAEsII. Nu rata cel mai important document al anului!

Duminica, 23 Octombrie 2016, ora 11:20
52 citiri
Evenimentul zilei a aflat povestea continuta in intregul document de interogare, aflat acum in dosarul de la DIICOT, si credem ca cele spuse de directorul general al Black Cube, Dan Zorella vor zgudui scena politica. Nu rata momentul citirii acestei dezvaluiri.

Nu stim in momentul de fata ce finalitate va avea ancheta pe care o desfasoara DIICOT inca din luna aprilie 2016. Vineri, 21 octombrie, la sase luni si jumatate de la arestarea la Bucuresti a agentilor Black Cube, a aparut pe site-ul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.