EXCLUSIV/ I-a taiat gatul amantului sotiei sale si i-a lasat cadavrul in fata mesei unde au baut impreuna: "Nu am putut sa suport rusinea ca nevasta-mea sa fie cu el"

Sursa: Libertatea
Luni, 19 Noiembrie 2018, ora 21:11
61 citiri
Povestea unei iubiri consumate in afara casatoriei a doi oameni trecuti de prima tinerete si-a scris ultimul capitol cu o crima comisa din gelozie. Cu orgoliul ranit de barfele iesite din gura satului, care nu mai contenea sa vorbeasca despre relatia amoroasa dintre sotia lui si Ion Craciun, un barbat divortat ajuns in pragul a 60 de ani, Nicolae Caciulita s-a pus serios pe baut inca de dimineata. Poate ca lucrurile nu ar fi luat aceasta intorsatura tragica daca Ion Craciun nu i-ar fi batut la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.