EXCLUSIV LIBERTATEA | Cetatea Ulpia Traiana va fi reconstruita! Iata cum vor arata Amfiteatrul si Forul din incinta sitului aflat in judetul Hunedoara!

Sursa: Libertatea
Sambata, 02 Iulie 2016, ora 23:00
67 citiri
Amfiteatrul si Forul din cetatea Ulpia Traiana Sarmizegetusa vor fi refacute, potrivit unui proiect al Muzeului Civilizatiei Dacice si Romane (MCDR) din Deva, institutie in administrarea careia se afla fostul oras de marmura din Antichitate. Timp de doi ani si jumatate, zeci de specialisti, profesori universitari, experti in arheologie si arhitectura au muncit la acest proiect de anvergura, primul din Romania care vizeaza conservarea, restaurarea si reconstructia unui monument istoric de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.